U bent hier

Groepsuitjes Weerterbergen

Groepsuitjes Weerterbergen

Op zoek naar een leuke groepsactiviteit met vrienden of familie? Dan zit u goed op Vakantiepark Weerterbergen! Het ruim opgezette en deels autovrije vakantiepark grenst direct aan een groot natuurgebied, de Weerter en Budeler Bergen. De vele faciliteiten op dit park zorgen ervoor dat Weerterbergen een unieke feestlocatie is.

U kunt alle groepsuitjes uitbreiden met vele extra's. Bekijk de extra's & maak het uitje nog leuker!

Klimmen
Onder begeleiding van een instructeur op onze 8,5 meter klimwand klimmen. Vanaf 8 jaar.
Min. 6 personen €5,00 p.p. Duur 1 uur.

Handboogschieten
Onder begeleiding van een instructeur zal jij leren handboogschieten. Vanaf 8 jaar.
Min. 6 personen €5,00 p.p. Duur 1 uur.

Robinson Crusoë Spelen
U bevindt zich op het eiland waar ook Robinson Crusoë gestrand was. In groepsverband gaat u evenwichtsparcoursen, hersenkrakers en oriëntatieproeven tegemoet. Hier gaan competitie en samenwerking hand in hand. Want hoe lang duurt een minuut eigenlijk? Hoe meer gewonnen 'totem' proeven, hoe makkelijker uw groep het heeft bij de eindproef. Wie ontdekt als eerste het testament van Robinson Crusoë?

Tijdsduur : 2 à 2,5 uur
Kosten : € 22,50 per persoon
Aantal personen : minimaal 25, maximaal 150

Sterrenslag Weerterbergen
Een ludieke zeskamp speciaal voor Weerterbergen samengesteld! Zo gaat u klimmen en klauteren op een opblaasbare hindernisbaan, voetballen met grote rokken aan en met 5-persoons skilatten een estafette afleggen. De andere activiteiten zijn de helmenrace waarbij u door middel van een constructie vast zit aan elkaar, reuze twister en touwtrekken. Teamwork, inzet en veel plezier! Alle ingrediënten voor een geslaagd evenement!

Tijdsduur : 2 uur, uitbreiding is mogelijk
Kosten : € 24,50 per persoon
Aantal personen : minimaal 20, geen maximum

Team Challenge
Op zoek naar een leuke activiteit die tevens zeer geschikt is om de teamspirit te versterken, de communicatie te verbeteren en om elkaar beter te leren kennen? Dan is dit programma een stap in de goede richting. Met uw team staat u voor een aantal uitdagingen. Dit kan zijn de Bamboe Challenge, Penalty schieten, Blindgang, Knoop in je team, ATB estafette, Aquaduct bouwen, Raften, Hindernisbaan met tangrampuzzel, Kano estafette of Op jacht. Samen met u kijken we naar de beste uitdagingen voor uw team.

Tijdsduur : 2 uur (6 activiteiten)
Kosten : € 28,50 per persoon
Minimum aantal personen : 15, geen maximum