U bent hier

Weerterbergen

Vrijgezellenfeesten Weerterbergen

Kies voor een onvergetelijk vrijgezellenfeest op Vakantiepark Weerterbergen. De vele mogelijkheden zorgen voor een leuke dag om nooit te vergeten!

U kunt alle groepsuitjes uitbreiden met vele extra's. Bekijk de extra's & maak het uitje nog leuker!

Paintball bij Rofra Valkenswaard
Een knallend vrijgezellenuitje! Zowel voor heren als voor dames hebben we een leuke variant in Paintball. U kunt met eigen vervoer naar Rofra komen of u kunt een bus in huren. Het Paintballterrein van Rofra bestaat uit vijf velden en ligt midden in de uitlopers van de Westerhovense bossen. De locatie is voorzien van kleedkamers, toiletten, stromend water en een outdoorbar. Bij terugkomst op vakantiepark Weerterbergen kunt u nog heerlijk na borrelen. U ontvangt 2 consumpties (keuze uit: fris, wijn of binnenlands tapbier) en 2 mini-snacks per persoon. Paintball is er in vier varianten:

1. Paintball € 24,50 p.p.

Dit is de basis variant van 1 à 1,5 uur. U krijgt 50 verfballetjes per persoon, een masker, overall en een semi-automatisch paintballgun op luchtdruk.
Minimaal aantal personen voor het Paintball is 10

2. Paintball Profi € 30,50 p.p.

De tijdsduur van de activiteit is 2 uur. U krijgt 100 verfballetjes per persoon, een masker, overall en een semi-automatisch paintballgun op luchtdruk.
Minimaal aantal personen voor het Paintball is 10

3. Ladies Paintball € 24,50 p.p.

Het spel is precies hetzelfde als het echte paintball alleen de druk is afgenomen waardoor de kracht van de balletjes is gereduceerd. Deze variant duurt 1 à 1,5 uur en is inclusief 50 verfballetjes, een masker, overall en een semi-automatisch paintballgun op luchtdruk.
Minimaal aantal personen voor het Paintball is 10

Bumperball

Een potje voetballen, maar dan nét even anders… Wurm jezelf in een van de opblaasbare ballen, ‘bumper’ je tegenstanders omver en scoor zo veel mogelijk doelpunten tijdens een potje bumperball.

Locatie: grasveld
Tijdsduur: 1 uur
Kosten: € 19,50 per persoon
Aantal personen: minimaal 10, maximaal 25