U bent hier

Weerterbergen

Gezellige bedrijfsfeesten

De leukste bedrijfsfeesten hebben een eigen thema. Weerterbergen stelt graag voor uw bedrijf een feest op maat samen. Geef uw voorkeuren aan op de offerteaanvraag en wij zenden u zo spoedig mogelijk een een vrijblijvende offerte toe.

Entertainment
Maak uw bedrijfsfeesten nog iets leuker en maak een keuze uit een van onze gezellige quizzen. Een oer Hollands spelletje “Ik hou van Holland” wordt gepresenteerd door onze gezellige quizmasters. Of wat dacht u van een muziek of party quiz?

Discofeest
Een eigen DJ op jullie feest zal er voor zorgen dat jij en jou collega’s een gezellige avond zullen beleven. Betreed de dansvloer en laat je beste dans moves zien! Onder het genot van een lekker drankje en hapje.

Sinterklaas
Sinterklaas en zijn pieten bezoeken ieder jaar ons park om alle kinderen een hand te geven. Ook uw bedrijf zal het niet voorbij gaan. Er wordt gezorgd voor het nodige snoepgoed en indien gewenst worden er cadeautjes meegenomen voor alle kinderen. De ouders worden ontvangen met koffie en lekker stuk gebak. Aansluitend kan er ook nog een buffet voor uw collega’s geserveerd worden.

Kerst / Nieuwjaarsborrel
Het nieuwe jaar inluiden met uw collega's door middel van een gezellige borrel? Wij bieden diverse mogelijkheden wat betreft de invulling en deze stemmen we uiteraard af op uw specifieke wensen.

Om de borrel wat actiever te maken kunt u tussendoor samen een leuke activiteit doen. Wat dacht u van bowlen of een meezingfestijn?

Wilt u tijdens de Nieuwjaarsborrel van de gelegenheid gebruik maken om de speerpunten voor het nieuwe jaar aan uw medewerkers bekend te maken? De zalen van vakantiepark Weerterbergen beschikken over de
benodigde faciliteiten. Wij kunnen onze zalen zo inrichten dat u kunt schakelen tussen presentatie en diner.

Neem contact op voor de mogelijkheden voor een compleet verzorgde borrel voor uw bedrijf op onze locatie.