U bent hier

Bospark 't Wolfsven

Prachtige locatie voor uw feest

In de prachtige contreien van het Brabantse Mierlo, ligt het lommerrijke Bospark ’t Wolfsven. Op deze fantastische toplocatie kunt u tijdens uw zakelijke afspraken genieten van de overdadige rust en betoverende natuur van dit gerenommeerde park. U zult versteld staan van de indrukwekkende omgeving waarin onze multifunctionele vergaderlocatie zich bevindt.

Het park heeft een jarenlange reputatie opgebouwd op het gebied van de alom bekende hartelijke Brabantse gastvrijheid en uitgebreide, persoonlijke service. Naast onze vergaderlocaties kunnen wij u voorzien van een overheerlijk assortiment hapjes en drankjes. Ook een verrukkelijk gastronomisch diner als feestelijke afsluiting van de vruchtbare dag, behoort tot de mogelijkheden van Bospark ’t Wolfsven.

Onze locatie is bij uitstek geschikt voor uitstapjes van uw bedrijf. Ontbreekt het uw werknemers wellicht aan teambuilding? Na een van onze teambuildingsactiviteiten zullen uw werknemers terug kunnen kijken op een sportieve dag waar gegarandeerd de nodige teamspirit uit voortgekomen is!