U bent hier

Familiefeesten Roompot Beach Resort

Familiefeesten

Heeft u een jubileum, u ziet Abraham of Sara, een 25-jarige bruiloft of wilt u gewoon een feestje voor familie of vrienden? Bij Roompot Vakanties bent u aan het juiste adres.

Wij stellen samen met u een concept vast en zorgt voor een juiste uitvoering op verschillende lokaties in Zeeland en ook in de omgeving van Weert.

Kijk eens rond, maak uw keuze en verbaas uzelf!

Vragen, commentaar, een offerte aanvragen of iets reserveren? Neem contact met ons op via de gegevens rechts bovenaan de pagina.

Arrangementen

Zeilarrangementen (vanaf 15 personen)

Zeilen in de provincie met het mooiste water? Vanaf onze Roompot Marina kunt u aan boord stappen van een prachtige Zeeuwse klipper. Roompot Beach Resort is een uitstekende uitvalsbasis. Vanuit de haven kunt heerlijk uitwaaien op de Oosterschelde of over het Veerse meer.

De Oosterschelde is een natuurgebied in oprichting met getijde stroming. Af en toe zijn er bruinvissen te zien en er leven verschillende zeehondenkolonies op de zandplaten. Een dagtocht over de Oosterschelde naar Zierikzee is zeker aan te bevelen. Zierikzee is een stadje met een uitgebreide historie en een zeer rijke cultuur. Het staat bekend als de stad in Zeeland met het grootste aantal historische gebouwen. Het Veerse meer is een meer dat is overgebleven na de eerste werkzaamheden van de waterwerken in Zeeland. Het bestaat uit brak water en de verschillende eilanden bieden een romantische aanblik.

Roompot Beach Resort heeft een paar aantrekkelijke zeilarrangementen samengesteld met traditionele zeilschepen. Zowel voor kleine als grote gezelschappen kunnen wij een passend zeilschip aanbieden.

Zeilarrangement de Roompot
Ontvangst met koffie/thee en een Zeeuwse bolus
Dagtocht met een traditioneel zeilschip
Uitgebreide lunch aan boord
3-gangen diner in Café-Restaurant Bestevaer

Jubileum arrangement
Boek voor de hele familie een bungalowweekend inclusief feestpakket met onder andere koud en warm buffet, drankjes en hapjes.
Locatie: Roompot Beach Resort, Hof Domburg, Noordzee Résidence De Banjaard, Weerterbergen

Familie arrangement
U wordt ontvangen met een kopje koffie of thee en (Limburgse) vlaai. U gaat deelnemen aan een sportieve activiteit (bowlen, handboogschieten of klimmen) als afsluiting gaat u genieten van een heerlijk culinair themabuffet.
 

Familiefeesten

Wilt u een feest combineren met actie? ...dat kan!

Familiereünie arrangement
- ontvangst met koffie/thee en appelgebak in het Terrascafé
- GPS-oriëntatietocht (duur 2 uur)
- consumptie naar keuze uit het Hollands assortiment
- themabuffet van de dag in het Buffetrestaurant

Feestarrangement
- ontvangst met koffie/thee en appelgebak in het Terrascafé
- gehele dag zwemmen in zwemparadijs De Roompot
- 1 uur bowlen
- themabuffet van de dag in het Buffetrestaurant

Zwemfeest
- gehele dag zwemmen in het zwemparadijs De Roompot
- vier gangen koud en warm buffet van de dag

Bowlingfeest
- een uur bowlen op een volautomatische bowlingbaan
- vier gangen koud en warm buffet van de dag

Feest op maat

Wilt u een feest combineren met actie? ...dat kan!
Wij bieden u een groot aanbod van activiteiten, van bowlen tot boogschieten. Van sloepvaren tot zwemmen, alles is mogelijk!

Voorbeeld feest op maat:
U wordt ontvangen met een kopje koffie of thee en (Limburgse) vlaai. U gaat deelnemen aan de volgende sportieve activiteiten: bowlen, handboogschieten of klimmen als afsluiting gaat u genieten van een heerlijk culinair themabuffet.