U bent hier

Familiefeesten Kijkduin

Familiefeesten

Heeft u een jubileum, u ziet Abraham of Sara, een 25-jarige bruiloft of wilt u gewoon een feestje voor familie of vrienden? Bij Roompot Party Planners bent u aan het juiste adres.

Party Planners stelt samen met u een concept vast en zorgt voor een juiste uitvoering op verschillende locaties in Zeeland en ook in de omgeving van Den Haag en Weert.

Enkele voorbeelden van wat wij u kunnen aanbieden:

Sportieve evenementen
In het kader van teambuilding of gewoon voor de fun. Ook op het gebied van sportieve activiteiten bieden wij u een scala aan mogelijkheden. Wat dacht u van een compleet verzorgde sportmeerkamp waarbij in teams tegen elkaar gestreden wordt? Of waagt u zich liever aan het handboogschieten? Op de 9 holes golfbaan gelegen aan het park kunt u tevens deelnemen aan een heuse golfclinic.

Mogelijkheden in het theater
Een compleet gerenoveerd theater, voorzien van licht en geluid, waar menigeen jaloers op zal zijn. Uitermate geschikt voor theatervoorstellingen, dansshows en nog veel meer!

Strandactiviteiten
Dat Kijkduinpark het mooiste plekje aan de zee genoemd wordt, zegt wellicht al genoeg. Gezien de ligging direct aan het Noordzeestrand kunnen wij voor u een attractief strandprogramma verzorgen. Denkt u bijvoorbeeld aan een beachvolleybaltoernooi met een afsluitende barbecue.

Dinershow
Tijdens een heerlijk diner volop genieten van dans en entertainment: de ideale combinatie! Een avond vol sensatie, spanning en indrukken. U zult ogen en oren tekort komen.

Bruiloften
De dag van je leven…
Wij nemen u met de organisatie van het feest in ieder geval één zorg uit handen tijdens deze belangrijke dag!

Themafeesten
Fans die gillen om uw handtekening, een ontvangst met cocktails, bloemenkettingen en parasols of gaat u toch liever terug in de tijd? Tijdens onze themafeesten bieden wij u de mogelijkheid zich voor één avond een compleet anders mens te voelen! Carribean, VIP-party, Halloween, gemaskerd bal, 1001 nacht, Disco Inferno, Moulin Rouge en Jungle Party zijn slechts enkele thema’s die wij kunnen verzorgen.

Buffetten
Wilt u tijdens of na de door u gekozen activiteit gebruik maken van een overheerlijk buffet? Ook dat kan! Informeer naar de mogelijkheden.

Extra opties: Tour door Den Haag*, fietsroutes, busvervoer, dagattracties Den Haag en omgeving.

* Tijdens dit programma maakt u kennis met de vele gezichten die Den Haag kent, van rustieke ‘ballenwijk’ de Vogelwijk, tot aan de luxe van de Haagsche Bluf. Natuurlijk wordt ook het politieke hart van Nederland aangedaan en wordt er tussendoor een hapje en een drankje genuttigd.
Kortom: Rondje Den Haag; een belevenis om nooit meer te vergeten!

Bij dagattracties in Den Haag kunt u denken aan Madurodam, Sea Life Scheveningen, de Uithof en verschillende musea.

Ook zijn wij vanzelfsprekend bereid om met u om de tafel te gaan zitten om een op maat gemaakt programma samen te stellen, compleet afgestemd op uw wensen en behoeften.

Voor meer informatie, of het maken van boekingen, kunt u bellen met de afdeling Horeca: 070-4482266.