U bent hier

Familiefeesten Weerterbergen

Familiefeesten

Heeft u een jubileum, u ziet Abraham of Sara, een 25-jarige bruiloft of wilt u gewoon een feestje voor familie of vrienden? Bij Roompot Vakanties bent u aan het juiste adres. Wij stellen samen met u een concept vast en zorgen voor een juiste uitvoering op lokatie.

Kijk eens rond, maak uw keuze en verbaas uzelf!

Communiefeest
Uw kind beleeft hier de dag van zijn leven! Wij bieden u de perfecte locatie voor uw feest en bovendien wordt alles tot in de puntjes geregeld. Het is mogelijk om uitgebreid te dineren in één van onze restaurants of in één van onze feestzalen. Hiernaast kunnen er verschillende sport en spel activiteiten gedaan worden op ons park zoals:

  • bowling
  • minigolf
  • klimmen

Babyborrel/Kraamfeest
Alle ingrediënten voor een geslaagde babyborrel of kraamfeest zijn bij ons aanwezig. De kinderen vermaken zich prima in onze speeltuin, of met onze kinderanimatie mogelijkheden, zoals een kinderjuf

Opties:

  • beschuit met muisjes
  • wellicht een glaasje champagne
  • een smakelijk buffet en een koel drankje

Een onvergetelijke bruiloft
Voor de mooiste dag in uw leven moet u bij ons zijn. Drie multifunctionele zalen staan ter beschikking voor een sfeervol feest van intiem gezelschap tot een grote menigte. Laat u door ons verwelkomen met bruisende champagne en een heerlijke bruidstaart.’s Avonds kunt u samen met uw gasten smaakvol dineren. Het feestelijke dag- of avondprogramma kunt u naar eigen wens invullen met artiesten of live muziek. Uiteraard bepalen uw wensen hoe uw ideale dag vorm krijgt. Voor gasten die willen overnachten, regelen wij uiteraard graag een verblijf in een luxueuze bungalow op ons bungalowpark.

Vragen, commentaar, een offerte aanvragen of iets reserveren? Stuur een e-mail naar parksales@weerterbergen.nl